Zakelijk Taxi Service
020 771 76 28
info@amstaxiholland.nl

Zakelijk vervoer goed geregeld

zakelijke taxi service

Een goede omgang met uw zakelijke relaties is erg belangrijk voor het succes van uw samenwerking. Daarom is het belangrijk om te investeren in een aangenaam verblijf van uw buitenlandse zakenpartners. Kies hierbij voor het gemak en de uitstekende dienstverlening van ons taxibedrijf. In de gehele regio rond Amsterdam verzorgen wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week comfortabel en luxe zakelijk taxivervoer. Schakel ons in voor het vervoer van uw zakenpartners en internationale klanten, zodat u zich op uw kerntaken kunt richten. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw gasten op het juiste moment naar de juiste locatie worden gebracht. Vraag snel een offerte aan voor onze zakelijke taxiservice om meer te weten te komen over de geldende tarieven. Wilt u direct een zakelijke taxi bestellen in Amsterdam of omgeving? Bel ons dan even of vul het reserveringsformulier in.

Onze pluspunten

Bij al ons zakelijk vervoer bent u verzekerd van een aantal pluspunten, waaronder de mogelijkheid tot betalen op rekening. Deze methode stelt u in staat om de gebruikte zakelijke taxiritten periodiek af te rekenen. Op deze manier hoeven uw zakelijke gasten niet zelf de portemonnee te trekken en ook geeft deze methode meer inzicht in uw zakelijk taxiverbruik. Al onze zakelijke ritten worden verreden in comfortabele en luxe taxi’s (BMW 7 serie en Mercedes S Klasse). U kunt zowel afzonderlijke ritten als hele dagen bij ons boeken.

Vervoer voor zakelijke groepen

Heeft u zakelijk vervoer nodig voor een kleine of grote zakelijke groep? Ook dan staan we volledig voor u klaar! Bel ons direct even voor het bespreken van de mogelijkheden en het doornemen van de tarieven. U kunt dan tevens een afspraak inplannen voor het gewenste tijdstip.

  • Betaal op rekening.
  • Uw gasten hoeven zelf niet af te rekenen.
  • Luxe en comfortabele luxe taxi‘s.
  • Voor enkele ritten of de hele dag.

Luxe zakelijke taxi’s beschikbaar

Voor zakelijke taxiritten hebben wij een drietal zeer luxe en nette auto’s ter beschikking. Wij hebben hiervoor de volgende auto’s:

  • BMW 7 serie.
  • Mercedes S klasse.

Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid en beheersen de Nederlandse en Engelse taal. Mocht je een taxi via AmsTaxiHolland.nl willen bestellen, gebruik dan het reserveringsformulier, een offerte aanvragen taxi diensten of bel ons (020 771 76 28).