Hotel Taxi Amsterdam | Taxi24uur.nl
020 771 76 28
info@amstaxiholland.nl

Hotel taxi service in Amsterdam en omgeving

 

Ontvangt u binnenkort zakenpartners of familieleden uit het buitenland en verblijven zij in een hotel in de regio Amsterdam? Maak dan gebruik van onze handige hotel taxi service! Tegen een vast tarief staan wij volledig voor uw gasten klaar, zodat zij kunnen genieten van een comfortabel en aangenaam verblijf in Nederland. U kunt eenvoudig van tevoren een taxi boeken voor uw familieleden of zakelijke gasten. Op het afgesproken moment staat één van onze chauffeurs klaar op het afgesproken punt. Bij ons taxibedrijf kunt u vertrouwen op een stipte en correcte dienstverlening door ons ervaren taxipersoneel.

 

Eenvoudig een taxi reserveren voor uw gasten

 

Wanneer uw gasten arriveren op Schiphol of omgeving, wilt u natuurlijk dat zij probleemloos en snel naar de plek van bestemming worden gebracht. Hiervoor kunt u nu direct contact opnemen met ons taxibedrijf. We voegen uw gast of gasten dan toe aan onze agenda en staan op het juiste tijdstip op de gewenste plaats. Vul hiervoor simpelweg even ons reserveringsformulier in op de website of neem telefonisch contact met ons op. Wilt u eerst weten wat deze hotel taxi service in Amsterdam gaat kosten? Dan kunt u te allen tijde een offerte aanvragen.

 

Net dat beetje extra voor u als taxigast

 

Bij ons taxibedrijf gaat het ons niet alleen om de rit zelf, maar ook om de dienstverlening eromheen. We bieden u dan ook graag wat extra service aan. Zo neemt onze chauffeur u graag de bagage uit handen. Natuurlijk zijn ze immer keurig gekleed, zodat u en uw gasten direct een goede sier maken, waar u ook naartoe wordt gebracht. Bovendien zijn onze wagens voorzien van het nodige comfort, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Mocht je een taxi via AmsTaxiHolland.nl willen bestellen, gebruik dan het reserveringsformulier, een offerte aanvragen taxi diensten of bel ons (020 771 76 28).