Bereken
WhatsApp
Bellen
Contact
Voordelige tarieven
Professionele chauffeurs
Altijd bereikbaar
Comfortabel

Taxi Bedrijfsvervoer

  • Home
  • Taxi Bedrijfsvervoer

Gemotiveerd personeel en kosten besparen met bedrijfsvervoer

Medewerkers van bedrijven en organisaties, worden door de toenemende klimaat – en milieu eisen, steeds meer gedwongen om gebruik te maken van het Openbaar vervoer, de treinen van de NS of parkeergelegenheid aan de randen van de steden om daarna nog op hun eindbestemming te geraken.

Met bedrijfsvervoer van AmstaxiHolland

Wij halen uw medewerkers op afgesproken tijden op van de stations, P+R terreinen en op meeting points en brengen ze vanaf hier naar hun werklocatie en aan het einde van de werkdag brengen we ze weer terug.

U kunt onze bedrijfsservices ook gebruiken voor zakelijke bedrijfsbezoeken, trainingen, locatie wissels en seminars, die gezamenlijk moeten worden bezocht.

Dit is altijd erg prettig voor de medewerkers en onderscheidt een goede werkgever, waar medewerkers een extra stap voor willen zetten.​

Geen bedrijfsvervoer?

Dit kan demotiverend werken op medewerkers en brengt het tevens additionele kosten voor bedrijf en medewerker met zich mee. Hebben u medewerkers nachtdiensten, dan kan zelf de veiligheid in het geding komen.

Dit is wat u ten alle tijden wilt voorkomen!

Geintresseerd in bedrijfsvervoer voor uw medewerkers?

Voor welke bedrijven is bedrijfsvervoer de ideale oplossing?

AmstaxiHolland heeft ruime ervaring in het vervoeren, van medewerkers en werknemers, forenzen die reizen met de auto of trein.

Wij halen de medewerkers op de afgesproken locaties op en brengen ze naar hun werkplek en aan het einde van de dag halen we ze weer op en brengen ze terug naar de plek waar wij ze hebben opgehaald.

Dit diensten kunnen op elk moment van de dag, week of in het weekend en zelfs met vakantiedagen worden uitgevoerd tegen de meest concurrerende tarieven.

De voordelen van onze bedrijfsvervoer dienstverlening

Bent u op zoek naar een vertrouwde partner voor uw bedrijfsvervoer?

Vrijblijvend. Wij komen graag langs om de voordelen van bedrijfs mondeling nog eens toe te lichten.

Wist u dat wij ook tevreden klanten hebben, die gebruik maken van een van onze andere diensten