Stadstours Amsterdam - Europa en toeristisch groepsvervoer
020 771 76 28
info@amstaxiholland.nl

Comfortabele stadstours in Amsterdam

Wilt u onze hoofdstad op een comfortabele manier ontdekken? Kies dan voor één van onze gezellige stadtours! Deze zijn te boeken in diverse varianten, zoals een tour per minibus of een uitgebreide taxirit door Amsterdam. Tijdens de tour neemt onze chauffeur u mee naar de mooiste plekjes van de stad. Natuurlijk worden de bekende toeristische attracties zeker niet overgeslagen! Onze comfortabele minibusjes bieden plaats aan maximaal acht gasten en zijn dus ideaal voor een excursie met een klein groepje. Is een taxibusje voor u niet voldoende? Dan kunt u ook opteren voor een stadstour in één van onze luxe touringcars. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden, dan kunnen we direct een programma op maat voor u maken!

Stadstours Amstedam
Stadstours Amstedam met taxi en bus

Holland ontdekken met uw buitenlandse gasten

Onze stadstours in Amsterdam en toeristische ritten in de provincie Noord-Holland zijn ook uitermate geschikt voor internationale gezelschappen. We nemen u en uw buitenlandse collega’s of partners graag mee voor een gezellige dag naar bijvoorbeeld Volendam of de Zaanse Schans. Hier maakt u kennis met de oude Nederlandse tradities en het culturele erfgoed. Bovendien zijn al deze locaties een perfecte plek voor het maken van de leukste foto’s. Waar u binnenkort ook naartoe wilt, met onze luxe en comfortabele touringcar komt u er altijd op een prettige en ontspannen manier!

 

Groepsvervoer attracties en stadstours

Voor het verzorgen van tours naar met touringbus werken wij met gerenommeerde partners zoasl Holland International Tours . Wij verzorgen stadstours met taxi door Amsterdam en ook in andere steden zoals Volendam en de Zaanse Schans. Met uw vrienden, relaties, klanten of collega’s een dagje weg naar één van neerlands top attracties of een prachtige Europeesche stad zoals:

  • Madurodam
  • Keukenhof
  • Volendam
  • Antwerpen
  • Brussel
  • Parijs
  • Et cetera

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Telefoon: +31 20 7717628
Email: info@amstaxiholland.nl

Of gebruik maken van het contactfomulier.