Spoed Koeriersservice | Taxi24uur
020 771 76 28
info@amstaxiholland.nl

Spoed Koeriersservice

Zoekt u een Spoed verzendservice om een pakket razendsnel naar een ander land te versturen? Dan is Koeriersservice Amsterdam van AmsTaxiHolland een goede optie. Pakketten kunnen in overleg vaak op de dag van verzending nog bezorgd worden op een adres in het buitenland. Ook grote kwetsbare pakketten die gemakkelijk kunnen breken, of spullen die bij gewone verzending schade zouden kunnen oplopen, worden door AmsTaxiHolland snel vervoerd.

Hoe werkt de AmsTaxiHolland Koeriersservice?

Pakketten die u door ons laat verzenden worden door onze chauffeurs opgehaald en afgeleverd op het adres wat u aan ons opgeeft. Zo wordt het snel en veilig om (waardevolle) spullen naar het buitenland te versturen. Onze chauffeurs hebben ervaring met het vervoeren van waardevolle en kwetsbare spullen. Dat het pakket veilig en heel aankomt in het buitenland, heeft bij ons prioriteit.

Wanneer de Spoed Koeriersservice gebruiken?

Voor kleine pakjes maakt u gewoon gebruik van reguliere post verzenddiensten zoals bijvoorbeeld PostNL of UPC. De Koeriersservice van AmsTaxiHolland is ideaal voor grote verzendingen naar het buitenland. Ook zijn we gespecialiseerd in spoedbestellingen. Dus wilt u iets verzenden dan kan het vaak dezelfde dag nog afgeleverd worden. Denk daarbij aan kostbare spullen, breekbare spullen, of een hele partij die snel in een ander land moet zijn. Onze chauffeurs helpen u graag verder. De AmsTaxiHolland rijdt grote kwetsbare verzendingen, snel en zonder vertraging binnen 24 uur naar het gewenste ontvangstadres. In overleg kunnen we u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Contact opnemen voor een spoed verzending?

Vooral grote verzendingen, spoedverzendingen, en verzending van waardevolle spullen zijn de specialiteit van AmsTaxiHolland. Neem daarom contact op met de verzendservice via telefoon of e-mail. Dan zorgen we voor een snelle en veilige verzending van uw spullen.

Wanneer kunt u gebruik maken van deze koeriersservice?

Wij raden u aan om van deze service gebruik te maken, indien:

☑ U een spoedverzending heeft, dat diezelfde dag nog afgeleverd moet worden.
☑ U een kostbaar product heeft, dat u door ons persoonlijk op een bepaald adres afgeleverd wil hebben.
☑ Het een groot, kostbaar of kwetsbaar product betreft dat met veel zorg op een bepaald adres afgeleverd moet worden.

Heeft u nog vragen of wilt u contact met ons opnemen? Stuur ons dan gerust een mailtje of bel ons.

Contactgegevens
Telefoon: +31 20 7717628
Email: info@amstaxiholland.nl