Taxi Schiphol - Haal en breng service
020 771 76 28
info@amstaxiholland.nl

Betrouwbare Schiphol ophaalservice

Gaat u binnenkort op zakenreis of vakantie? Dan wilt u uw reis natuurlijk zo ontspannen mogelijk beginnen. Kies daarom voor het gemak van onze Schiphol ophaalservice. We halen u thuis of op het werk op met onze luxe en comfortabele taxi en brengen u ruim op tijd op de luchthaven Schiphol. Uiteraard zorgt onze ervaren en enthousiaste chauffeur hierbij niet alleen voor u, maar ook voor uw bagage. Maak hiervoor gelijk even een afspraak via het handige reserveringsformulier op onze website of geef ons een belletje om het tijdstip vast te leggen.

 

We staan voor u klaar op het meeting point

Komt u weer terug van uw vakantie of zakentrip? Dan halen we natuurlijk graag weer op! Laat ons weten wanneer u weer terugkomt en waar we u mogen afhalen. Vervolgens staan we op het afgesproken tijdstip op het gewenste meeting point op Schiphol Airport. U kunt onze Schiphol haal- en brengservice natuurlijk ook inschakelen voor uw zakelijke of privégasten. Onze taxichauffeur staat dan op het gewenste moment klaar op de luchthaven met een gepersonaliseerd naambord voor uw gast of gasten. Zij weten op deze manier precies waar ze moeten zijn en kunnen direct vanaf de luchthaven op een ontspannen wijze verder het land in.

Meetingpoint Schiphol
Meetingpoint Schiphol
  • Meetingpoint schiphol
  • Vertrekhal 1-2-3

 

Zakelijke taxidiensten

Ook wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxiservice voor uw zakelijke relaties, zit u bij ons taxibedrijf helemaal goed. In onze comfortabele en luxe taxi brengen we uw internationale klanten of collega’s van Schiphol naar hun hotel of uw bedrijf. Ons representatief ogende chauffeur staat op de luchthaven klaar met een naamschild en natuurlijk is hij ook telefonisch bereikbaar voor uw zakenrelaties. Vraag snel een offerte aan voor onze zakelijke taxidiensten van en naar Schiphol.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Telefoon: +31 20 7717628
Email: info@amstaxiholland.nl

Of gebruik maken van het contactfomulier.