Bereken
Live Chat
Bellen
Contact
Voordelige tarieven
Professionele chauffeurs
Altijd bereikbaar
Comfortabel

Crew transport services

  • Home
  • Crew transport services

Snel, veilig en comfortable vervoer van uw bemanning

Werkt u met de  bemanning van vliegtuigen of – in de scheepvaart die snel, veilig en betrouwbaar moeten worden vervoerd vanaf  een aangegeven vertreklocatie naar een ieder gewenste bestemming? Dan kan Crew Transfer Service u voorzien bij het invullen van deze vervoersbehoefte.

Met onze comfortabele Mercedes mini VAN (9 persoons) kunnen wij uw bemanning of personeel op een betrouwbare manier naar hun bestemming brengen. Onze Engels sprekende chauffeurs zijn professioneel, hoffelijk en hebben veel rijervaring.

Amstaxiholland-Crew-Transfer-Services

Wilt u meer weten over onze Crew Vervoer Service?

In een vrijblijvend gesprek zullen wij toelichten wat de vele voordelen voor u zijn wanneer u gebruik zult maken van onze crew transfer services.

Pendeldiensten voor personeelsvervoer

Amstaxiholland-Pendeldiensten

We bieden ook pendeldiensten voor bepaalde uren vanaf; bijvoorbeeld trein-/busstations naar kantoor. Meestal geschikt voor bedrijven die ver van het trein-/busstation of de parkeerplaats zijn gevestigd. Door gebruik te maken van onze shuttleservice kunt u uw bemanning ’s ochtends gemakkelijk naar kantoor vervoeren en in de avonduren van kantoor terug naar het trein-/busstation of de parkeerplaats.

Wilt u meer weten over onze Pendeldienst services?

In een vrijblijvend gesprek zullen wij toelichten wat de vele voordelen voor u zijn wanneer u gebruik zult maken van onze pendel dienst services.

Cabinepersoneel

Amstaxiholland-Pendeldiensten

Wij hebben meerdere jaren ervaring in het vervoeren van het cabinepersoneel van verschillende Airlines van en naar Amsterdam Schiphol Airport. Voor luchtvaartmaatschappijen kunnen wij shuttlediensten aanbieden om hun cabinepersoneel van en naar de luchthaven te vervoeren. We monitoren de vluchtstatus en passen de pick-ups hierop aan.

Wilt u meer weten over onze Cabinepersoneel vervoersdiensten?

In een vrijblijvend gesprek zullen wij toelichten wat de vele voordelen voor u zijn wanneer u gebruik zult maken van onze pendel dienst services.