Bob Thuisbrengservice | Taxi24uur.nl Amsterdam
020 771 76 28
info@amstaxiholland.nl

Voorkom boetes

Heb je zin om gezellig een avondje te gaan stappen, en gewoon alcohol te kunnen drinken, maar heb je geen zin om zelf de Bob te zijn? Dan kun je in de regio Amsterdam gebruikmaken van de Bob Thuisbrengservice van AmsTaxiHolland. Je kunt gaan stappen, lekker wat alcohol drinken, uit je dak gaan feesten zoals je het wilt. Met Bob Thuisbrengservice wordt je weer veilig thuisgebracht. Kies voor veilig rijden als je uitgaat. Met AmsTaxiHolland uit Amsterdam brengt een van onze chauffeurs je graag weer veilig thuis.

Bob Thuisbrengservice, hoe werkt dat?

De thuisbrengservice van AmsTaxiHolland is gericht op mensen die zich aan de regels willen houden. Veilig rijden zonder alcohol. Dus niet drinken en rijden. Je riskeert zo niemands leven en ook geen boetes voor rijden onder invloed. Je kunt bijvoorbeeld door onze Bob vanaf een restaurant naar huis gebracht worden, of vanaf een andere horecagelegenheid. De Bob spreekt met je af om welke tijd je opgehaald wilt worden. De auto staat op het afgesproken tijdstip voor de deur. In Amsterdam is het vaak druk, maar de Bob kent de weg en zorgt dat je niet hoeft te wachten.

Wat kost een Bob taxi van AmsTaxiHolland?

De Thuisbrengservice van AmsTaxiHolland werkt met een vast tarief, afhankelijk van de afstand. Neem contact op met AmsTaxiHolland en regel meteen je eerste rit, of stel de vragen die stellen wilt. De Bob staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag en altijd nuchter! Je kunt de service bereiken door te bellen of te e-mailen.

AmsTaxiHolland werkt met vaste prijzen, zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan. U kunt ons gerust bellen of mailen indien u geïnteresseerd bent in onze service en prijzen.

Heeft u nog vragen of wilt u contact met ons opnemen? Stuur ons dan gerust een mailtje of bel ons.

Contactgegevens
Telefoon: +31 20 7717628
Email: info@amstaxiholland.nl